RSS 2.0

Crawings

Knåpade ihop ett kollage med en fin outfit som jag inte skulle tacka nej till. Tightsen är från topshop, resten av grejerna var från konstiga svindyra affärer.. 
 

Jag mår som bäst när jag är hos dig.


Amsterdam del 2

Två kvällsbilder, hur mysigt som helst. 


Tomorrow.

Ajjemen, som dom flesta vet börjar skolan imorgon. Mitt sista år på gymnasiet dessutom, tiden bara flyger förbi känns det som, haha. Känns både skönt och lite skrämmande. Är inte helt säker på vad jag ska välja på universitetet, men det lutar åt civilekonom, blir nog bra det. Har anmält mig till högskoleprovet också, i slutet av oktober är det. Hoppas på det bästa. 

Och för er som inte har förstått det än, har börjat använda glasögon nu, bara på nära håll dock, rätt så skönt faktiskt.
 

Shoppat i Amsterdam

Jag varierar lite med bilder från staden och sånt med bilder på det jag har köpt. 
Örhänget med kors och berlocken till armbandet blev det i smyckesväg iallafall, har lite annat att visa upp också men det tar vi sen :) 


Amsterdam del 1

Riktigt fin och mysig stad faktiskt, synd bara att det är så mycket skräp överallt, men vad ska man förvänta sig när typ 80% av befolkningen är bäng? Vi åkte en kanalbåt en av dagarna, båtchaffisen stod och rökte på innan vi skulle fara iväg, kändes bra! 


Tampons for free!

Har ju varit i Amsterdam en sväng, när jag kom hem så hade jag en kul överraskning som väntade på mig, ett VIP-utskick från tamponsforfree.se! Favoritlipsylen, ett fint rosa nagellack, geléhallon och två paket med tamponger, tackar och bockar!


Instagram.

Lite bilder från min instagram (marrrialala). Ni som följer mig kanske har märkt att jag alltid använder samma filter, anledningen till det är att det bara är 4-5 st filter som vill funka för mig, och det är bara två av dom som är användbara..