RSS 2.0

När mörkret faller på dig ser jag falska ögon.

Hade inget att göra idag så lockade håret och sminkade mig, för att sen tvätta bort det efter 10 minuter haha. 
Har iallafall lite grejer att göra nu resten av dagarna, körlektion imorgon, lär ju sitta och plugga ett tag innan också. Sen på torsdag ska jag in och bli mätt för balklänningen!! Åh herregud vad jag längtar till balen, kommer bli awesome. 

Ignorera den raka slingan som sticker fram, den vägrade bli lockig. 

Högskoleprov

Igår kämpade jag mig igenom högskoleprovet i 5 timmar. Bara att vänta på resultatet nu då, om 4 veckor kommer domen. 

Har en veckas lov nu, hur skönt som helst. Blir till att satsa på körkortet och plugga lite till ett prov som kommer efter lovet.. Taggar till halloweenfest nästa helg iallafall, blir nog askul. 
 

 

VIP-utskick

Fick ett VIP-utskick från tamponsforfree idag, med lite fakta om HPV. Man får som tjej rabatt på vaccinet ända fram tills man fyller 27, superbra! 
I paktet fick jag iallafall en anteckningsbok, ett usbminne och tamponger, perfekt! :) 

 

You can walk straight through hell with a smile

 

Välkommen till familjen, snyggingar!

Jag är kär. Överdriver inte ens. 50 kr för dom här tre lacken från H&M, hur värt? Älskar allihopa, åh. Ögonorgasm. 


Skallbergsgrottan

En bild på oss när vi var nere i skallbergsgrottan i början av sommaren. Var så sjukt rädd men det var ändå så jävla kul. Riktigt hardcore, haha. 


Bara en bild..


Stark som en oxe

Nu har jag en tand mindre i käften. Efter två timmars borrande och slitande blev det äntligen klart, tanden satt hårt som fan, fastklämd mellan den andra tanden. Fem stygn har jag nu lite här och var. Har ett i kinden också, vad fan var dom där och gjorde..? 
Känslan börar komma tillbaka nu iallafall, så sitter och dricker varma koppen ur ett sugrör haha.
Dagens sysselsättning blir väl att glo på True Blood, sitta klistrad framför datorn tills 90210 börjar igen och fixa lite med bilderna från fotograferingen i fredags.
 
Pusss

Holding tight


Jag kommer dö.

Har gruvat mig för det här hur länge som helst nu, och imorgon smäller det. 
Ena visdomstanden ska bli bortopererad och jag är hur nervös som helst. Meterlånga sprutor, feta borrar och tångar.. Herregud, kan börja förbereda min egen begravning nu. 


Tampons for free

Fick hem ett VIP-utskick idag från Tampons for free, det innehöll ett läppglans från Idun i färgen Felicia, ett nagellack från Wet n Wild, en liten ask som man kan ha till exmpel tamponger eller värktabletter i, en chokladbit från Lindor och självklart en ask tamponger. Idag är en bra dag! 
 
Det var även reklam om värktabletten Pronaxen som ska ge smärtlindring mot mensvärk upp till 12 timmar, låter väldigt bra tycker jag!