RSS 2.0

12 juli 2013

Idag kom beskedet om högskolan.. Jag kom på reservplats 28 av 45 på högskoleprovet, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag gjorde det rätt bra som ändå fick en så pass bra plats, av totalt 1700 sökande liksom, men då var det "bara" strax över 300 som hade det som förstahandsval.
HOPPAS verkligen att 28 st hoppar av, känns lite långsökt men.. Annars får jag väl döda dom eller nått. Skämt åsido, jag vill verkligen komma in men det är ju inte världens grej om jag nu inte skulle göra det den här gången, det kommer ju fler tillfällen. Kommer jag inte in den här gången så får jag se det från den ljusa sidan, då kan jag ju jobba och tjäna lite mer cash! 

typ så.. ja.. hm
 

Clinique Lash Power Mascara

Köpte som sagt en mascara från Clinique igår. Jag behövde en mascara som sitter där den ska, inte kladdar eller smular under dagen men ändå är lätt att tvätta bort, så det blev den här. 
Vid det första "draget" med borsten blev jag besviken, fick varken volym eller längd, men efter några fler drag såg det ut såhär. Har haft på mig den sen imorse och har haft det riktigt stressigt och framförallt varmt på jobbet, men har inte en enda mascarafläck i ansiktet. Supernöjd! 
Betalade 230 kr på Kicks, mindre nöjd med priset dock.. Men den håller vad den lovar iallafall! 
 


 
 

Juli..

Nu är det juni och min extremt jobbiga jobb-månad börjar. Jobbar varje helg hela juli, men jag ska nog överleva ändå! På bilden nedan, jag jobbar på varje orange plupp, där det inte är nån plupp är jag ledig. 
Har iallafall varit in till stan idag en sväng, köpte en mascara från Clinique som jag kan återkomma om senare om ni är intresserade. Hoppas att den är värd sina 230 spänn iallafall!