RSS 2.0

Under a trillon stars

Heei! 
Nu är det klart, jag flyttar tillbaka till umeå på onsdag och är med på kursen som börjar på torsdag! Känns så skönt att vara tillbaka i rutinerna igen, man blir lite småless efter 6 veckor av att inte göra någonting alls. Börjar bli farligt för mina stackars pengar också, det enda jag gör är att internetshoppa, titta på serier och plugga.. Men snart blir det ändring på det!
I kraschen blev min telefon lagomt krossad så för att jag skulle få pengar för den från en försäkring så ville dom ha telefonen. La över alla bilder från den idag till datorn, upptäckte att 90% av mina bilder är supersexiga. Bjuder på några av dom! 
 
 
Btw, Följ min blogg med Bloglovin genom att klicka på den fina understrukna texten! Puss och kram
 

You're the magicians assistant in their dreams

Hei kompizar. Vad pysslar ni med en sån icke vacker dag som denna? 
Jag har haft fullt upp jag! Har varit på sjukan och fått mitt öra och min hörsel undersökt. Iochmed skallbasfrakturen så for det blod i hörselgångarna och grejer så jag inte hörde ett skit på ena örat, men testet var perfekt sa dom och allt ser skitbra ut! Mina öron är tydligen så fina inuti så läkaren sa att om öron var fotomodeller hade mina öron varit det, DEN NI! 
Föruom det så har jag skrivit klart min andra uppgift som jag skulle göra då jag har har missat lite grejer i skolan, så den har jag skickat in. Dessutom ringde dom från färdtjänsten och jag har blivit beviljad färdtjänst, så nu behöver jag inte oroa mig hur jag ska ta mig till universitetet längre! Men inte nog med det hörrni! Har även varit och provat och beställt en ny säng, hade en 80s stenhård bajsmadrass i Umeå i en säng som gnekade så fort man rörde lilltån. Så snart har jag en ny och större säng där! 
Det blev ett långt inlägg det här, så jag tröstar er med en bild på mig, på en pall. Wohoho
 
 

Kusligt...

Hei kompizar! Kom att tänka på en lite kuslig grej idag. 
För ungefär två månader tatuerade jag in en pil på mitt högra ben, främst med meningen att inte vända sig om, det är till framtiden man ska, ungefär. För indianer betyder en pilsymbol skydd. Det var bäckenet på min högra sida som blev mest skadad i kraschen, kan det svara så att det skyddade resten av min kropp att bli så skadad? Bara en tanke från en lite vidskeplig maria. 

 

Instagram

Dom senaste bilderna från instagram! Jag heter marrrialala på IG! 
OPI It's My Year, världens finaste lack // Superfin morgon över Örnsköldsvik // Fyllekäk, "en kebabtallrik med en jävla massa vitlökssås"
Jag i peruk och fina Moa på nollningen // Alienhjärna på E-Puben! // Skeppet Götheborg 

14 oktober 2013

Hallåja! Tänkte bara kika in och skriva ett par rader. 
Jag fick komma hem från sjukhuset förra fredagen, så har varit hemma i lite mer än en vecka, såå skönt! 
Håller på med lite skoluppgifter så jag kan ta igen det jag inte hann göra klart, siktar på att flytta tillbaka till umeå och vara med på kursen som börjar i november. 
Det känns lite jobbigt att det redan är mitten på oktober och hösten är i full fart. När olyckan hände var det mitten på september, hösten hade precis börjat. Snart har alla träd tappat sina löv och det ska tydligen snöa till helgen. Känns som att jag har varit borta från planeten i typ en månad. 
Måste tacka för alla "krya på dig"-önskningar också, dom har hjälpt tror jag! Mår mycket bättre iallafall. Förut
kunde jag knappt stå upp utan att nästan svimma av blodtrycksfall, kunde knappt äta heller utan spydde så fort jag kände lukten av mat. Men nu är jag på benen (benet) igen och äter som aldrig förr! Hehe. 
Slänger in en bild från en gammal fotografering, får lite julfeelings av bubblorna!  
Puss och kram mina fina! ♥